11 Şubat 2012 Cumartesi

MİM’Lİ HAREM !


Blogda mim olayı hoşuma gidiyor.Bu yüzden severek takip ettiğim poliganum’un beni mimlemesine kayıtsız kalamazdım.Konu çok keyifli ve eğlenceli.Erkekler beğendiği 10 kadının,kadınlar da vazgeçemediği 10 erkeğin ismini yazıp haremini kuruyor.Bu durumda bana da beğendiğim kadınlardan oluşan kendi mimli haremimi kurmak düşüyor.Bunca güzel kadının arasında seçim yapmak mümkün olmadığından sıralamayı gelişi güzel yaptım,sayıların bir önemi yok.Buyurun bakalım haremimizde kimler var.


1 - Angelina Jolie : Fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten.Her şey ortada.Dünya üzerinde yaşayan en güzel kadın.Tartışmasız.

2 - Marion Cotillard : Muhteşem,olağanüstü,baş döndürücü.Bu kadını gördüğüm zaman aklıma aşk geliyor,baştan aşağıya aşk kokuyor.Zerafet,naiflik,gizem,şirinlik ve muhteşem bir gülümseme.Fransız kadınını simgeleyen en iyi örnek.Hep var olsun.

3 - Deborah Ann Woll : Fanatiği olduğum True Blood dizisinin kızıl vampiri.Olağanüstü bir varlık.Böyle bir şeyin dünya üzerinde nefes alıyor olması bile şahane.İnsan bu hatunun dizideki sahnelerini iple çekiyor.Vampirliğin en çok yakıştığı kadın.

4 – Rachel McAdams : Tatlılık ve sempatiklikten bir gün öleceğine inanıyorum.Bebek gibi.Koy karşına bütün gün gülsün,sen de onu seyret.Ufak tefek bir afet.

5 – Mila Kunis : Nasıl bir kadın çözemedim,olacak iş değil.Çok ama çok güzel.Yuva yıkacak cinsten.Black Swan ve Friends With Benefits ile geçtiğimiz yıla damgasını vurdu,vurmaya da devam edecek anlaşılan.Muhteşem gözler,şahane mimikler,baştan çıkarıcı tavırlar...Her şey mevcut.


6 – Penelope Cruz : İnsan olmayanlardan.Çok farklı bir tarzı var bu kadının.Rahatsız ve çatlak halleri mükemmel.Bence Johhny Depp’in kadın versiyonu.Depp’in nasıl anlaşılmaz bir çekiciliği varsa o çekicilikten bu kadında da var.Oyunculuğu zaten insan ötesi.Kendisi de en çok arzulanan kadınlardan.

7 – Sophia Bush : One Tree Hill dizisinin efsanelerinden.Bu kadına hayranlığım hiç geçmeyecek herhalde.9 sezondur izlediğim dizinin en mükemmel şeyi.Hem bu kadar sempatik,hem de seksi olmayı nasıl başarıyor anlamıyorum.Az kişi tarafından keşfedilmesi de onu özel kılıyor.Harika.

8 – Rhona Mitra : Afet demek hafif kalır.Kadınlığın olgunluğunu yansıtan bir yüz,keskin ötesi bakışlar,şahane bir fizik.36 yaşında belki de en güzel günlerini yaşıyor.Kadın denilince akla ilk gelenlerdendir benim için.Onun uğruna rezalet filmlerini az izlemedim.Dünyada etkileyemeyeceği bir erkek olamaz.

9 – Katy Perry : Listemdeki tek oyuncu olmayan başyapıt.Bu kadını her gördüğümde içim eriyor,gidiyor.Çok ama çok farklı bir havası var.Çılgın tavırları son derece çekici.Hem süper seksi hem de inanılmaz şeker.Koskocaman gözleri enfes.Fiziği zaten muhteşem.Herhalde tanrı daha önceki eseri olan Zooey Deschanel’i çok beğenmiş olacak ki Katy Perry olarak bir benzerini yaratmış,süper olmuş.Çok fazla can yakıyor.

10 – Monica Bellucci : İnsan ötesi İtalyan varlık.Kadının vücut bulmuş hali.Bir efsane.Bir kadın ancak bu kadar mükemmel olabilir.Her yaşında daha da kusursuzlaşıyor.Fazla söze gerek olmayanlardan.Angelina Jolie ile birlikte tüm dünyayı idare edebilirler.


Bir tek Eva Mendes dışarıda kaldı.Onu da yedekten sokarak ilk 11’i tamamlıyorum.

Şimdi de ben bazı yazarları mimleyeyeyim.Çoğu yazar mimlendiğinden listemiz dar:

Anci

Benden bu kadar.PisPapaz kaçar...

11 yorum:

  1. süpersin yaa, haremin hayırlı olsun :))
    bu kadar güzel kadınların bir araya gelip 1 erkeği paylaşabileceklerine inanmyorum ama :) allah kolylık versin sana hahhahha

    mim için çok teşekkür ederim, şu anda vero modanın bilgilendirme kampanyasındayım, 3 gün yeni post girmemem gerekiyor, biter bitmez cevaplayacağım :))

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha paylaşma raddesine kadar gelsinler ondan sonrası kolay ya:)

      rica ederim,merakla bekliyorum listeni:)

      Sil
  2. 2, 3 ve 7 benim de favorim! özellikle de 7!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sophia Bush etkisi diye bir şey var kesin.Bir ara çok fena takmıştım ona.Çok başarılı gerçekten:)

      bu arada mim yapmamışım sana kusura bakma.Senin de listeni merak ediyorum açıkçası,özellikle 3 ve 7 dedikten sonra.Erkeklerde de ortak seçimlerimiz çıkacak gibi duruyor:)

      Sil
  3. erkek olsaydım monica bellucci'ye aşık olurdum sanırım :)
    Rhona Mitra Nip Tuckta da oynamıştı kısa bi süre.güzel kadın gerçekten :)
    yalnız penelope bambaşka ya.johnny depp benzetmesi çok doğru olmuş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Monica Bellucci'ye edilecek pek kelime yok aslında.En iyisi susmak.Rhona Mitra inanılmaz,çok uzun süredir beğenirim.İlk olarak Hollow Man'de izlemiştim,çok güzel.

      Penelope Cruz için zaten söylenecekleri söylemişsin:)

      Sil
  4. 2 2 2:)
    Çok iyi yaa:)
    Ben de yapçam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu listede tek bir seçim yapacaksın deseler seçeceğim kişidir Marion Cotillard.Hem güzel,hem zeki.

      Valla listeni merakla bekliyorum:)

      Sil
  5. seninkiler de süpermis özellikle 6 ve 10 :)
    Bu arada beni mimledigin icin tesekkür ederim hemen cevapladim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ikili için ne denebilir ki?

      Rica ederim:) Seninkilere geliyorum bakmaya:)

      Sil
  6. mimi cevapladım :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil