22 Mart 2012 Perşembe

ERKEK HİMAYESİNDEKİ KIZLAR



Kadınlar güçlü varlıklar,bunu çok önceden kabul ettik.Dişiliklerini ön plana çıkarıp istediklerini yaptırabilir,erkekleri çeşitli yollarla parmaklarında oynatabilirler.”Evet” veya “Tamam” kelimelerini duymaya alışmışlar.Ancak sert kayaya tosladıklarında bu hallerinden eser kalmıyor.Onları kontrol edebilen bir erkek çıktı mı roller değişiveriyor.Kendi hayatları farklılaştığı gibi çevreleri de bundan çok net derecede etkileniyor.

Çok samimi bir kız dostunuz,güzel de bir arkadaş grubunuz var diyelim.Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor.O aktivite senin,bu etkinlik benim diyerek oradan oraya sürükleniyorsunuz.Çok keyifli günler geçiriyorsunuz.Ayrıca o kız dostunuzla en samimi erkek arkadaşınızla konuşmadıklarınızı bile konuşuyorsunuz.Hiç kimseyle var olamayacak kadar iyi bir bağ var aranızda.O sizi,siz de onu çok iyi tanıyorsunuz.Sizi ondan daha iyi anlayan biri daha yok.Son derece güvendiğiniz bir dostunuz.Her şey şahane gidiyor.

Ama bir gün geliyor ve pat!,kız ortadan yok oluveriyor.Neymiş,sevgili bulmuş.Vay vay vay...Tamam anladık,sevgili buldun,lafımız yok da biz niye hayatında ikinci plana atıldık diye soruyor insan.Yıllardır tanıdığınız insana ulaşamıyorsunuz.Artık orada bir duvar var.Başkası gelip yerleşiveriyor aranıza.Sanki dostunuza siz bakmışsınız,büyütmüşsünüz de elin adamı gelip hazıra konuyor.Tekeline alıyor kızı;kimseyle görüştürmüyor,sürekli yanında tutuyor.Tabi bizimki de aşk sarhoşu,kendini bulutların üzerinde sandığından yüzünde sabit ve salak bir sırıtışla leyla gibi dolanıyor etrafta.Lafından çıkmıyor,ne derse “peki” diyor.Yüzünü zaten doğru düzgün göremiyorsunuz.İki kelam etmek için yakaladığınız zamansa artık eskisi gibi olamadığınızı fark ediyorsunuz.

Oğlum sen yokken biz vardık lan.Bir hakkın varmış gibi gelip kurulmuşsun aramıza.Nereden çıktın sen anlamadım ki.Kızı bir kafese koymuşsun,yanından ayırmıyorsun.Sen yokken bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Bir geldin,pir geldin.Her şeyi berbat ettin.Senin yüzünden göremez olduk dostumuzu.Kızın da dengesini bozmuşsun zaten;sen diyor,başka bir şey demiyor.Haydi bakayım haydi.Ufak ufak voltanı al buralardan genç!

Kızım sen de hemen tüm haklarını satıvermişsin.Mal varlığını neredeyse adamın üstüne yapacaksın.Sen güçlüydün,ne oldu sana anlamadım gitti.Hemen boyun mu eğdin adamın birine? Ne derse yapar olmuşsun.Zaten görmüyorsun artık bizi,beraber paylaştığımız zamandan çalmaya başladın.Bir kendine gel,silkelen.Unutma,sevgililer gelir geçer ama dostluk baki kalır.

Neyse.Velhasılıkelam bu tarz kızlar yıllarca süren dostluğu ziyan ediveriyorlar bir er uğruna.Ne arkadaş grubu bırakıyorlar,ne bir dost.Büyülenmiş gibi adamın peşinden gidiyorlar.İlişki bitince de enkazı yine siz toplayıp tamir ediyorsunuz.Teselli için dostlarına geliyorlar yani her zamanki gibi.Ben bir erkek olarak buna kesinlikle dikkat ediyorum.Kız arkadaşım dostlarından ayrı kalmamalı,bu çok mühim bir şey.Siz siz olun sevgilinizle dostunuz arasına girmeyin.Üzülen siz olursunuz.Her şeyden önemlisi çok sevdiğiniz bir dostu kaybedebilirsiniz.

8 yorum:

  1. bır kızında basınada bu durum gelıo cok yakın erkek arkadasın mesela hayatına bı kız gırdıyse arkadasını tanımıyor,yada kızların kız dostlarındada aynı durum söz konusu :)
    bu yukarıdakı konuda ıse kızda hata tamamen arkadaslarını unutması yok sayması sadece askın pesınden gıtmesı yanlıs olmus bence.ayrılırsa zaten donecek o durumda baska bı olay zaten sen arama arama ayrıldıktan sonra ahh canım dostum dıye gel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geri döner ve biz kadim dostları onu teselli ederek bağrımıza basarız:)

      Sil
  2. en nefret oldugum sey. Zaten öyle yapan arkadaslarimla konusma geregi duymuyorum, cünkü erkek arkadasi olmadigi zaman can ciger kuzu sarma oluyorsun, oldugu zamanda sen yoluna ben yoluma oluyor.. Hani o ayri gayri gitmeyen günler ? Hepsi unutuluyor ama öyle kisilerde hakikatten yan cebime.. gereksiz iki günde tanidigi erkek icin arkadas satilmaz bana göre.. ki tamam deli gibi seversin ama bizde at onu kenara demiyoruz bizede vakit ayir diyoruz sadece ama nerdeee :) Güzel konuya deginmissin bende hazir ugramisken icimdekileri dökeyim buraya dedim :) Iyi yapmisimdir umarim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi yaptın ya,dök içini:) Bazıları sevdi mi kendini kaybedip tüm çevresini unutabiliyor işte.Arasını bulmak,dengeyi kurmak gerek:)

      Sil
  3. Bugün Yaşanıyor Kimin Gitceği Belli Olmaz Ama Dün Baki Kalır..

    YanıtlaSil
  4. nitekim akabinde gelişen olaylar silsilesinde hatun dostumuz bir süre sonra yaptıgı manitadan zukkayı yiyince unuttugu arkadasının kapısını çalmakta.ama geçmiş olaaa.

    YanıtlaSil