12 Aralık 2011 Pazartesi

BAŞARILI COVERLAR – 1

Bu ayın başında müzikle ilgili bir şeyler paylaşma vaktinin geldiğini düşündüm ve yaptığım aylık çizelge sonunda yabancı rock gruplarının coverlarından bazılarını yayınlamaya karar verdim.Neredeyse her gün büyük zevkle dinlediğim eski ve yeni bazı değişik denemeleri bundan sonra da ara ara sizlerle paylaşacağım.İşte ilk olarak karşınızda başarılı bazı rock gruplarının kendileri gibi başarılı cover parçaları.


Limp Bizkit – Take A Look Around (Orj:Mission Impossible Theme Song): İnsanı havaya sokan,oraya buraya saldırmaya iten gaz bir parça.Zamanında özellikle televizyonlarda çokça çalınan,Mission Impossible 2 filmi için yapılmış soundtrack şarkısı.Limp Bizkit ile adeta coşuyorsunuz.












Bullet For My Valentine – No Easy Way Out (Orj. Yorumcu: Robert Tepper): Rocky 4’te Rocky Balboa’nın,eşi Adrian’la tartıştıktan sonra Lamborghini Jalpa marka arabasına atlayıp gaza bastığında başlayan efsanevi şarkı.Filmden sonra Survivor grubunun sahiplendiği;hem hüzün,hem intikam,hem de umut hissini verebilen nadir parçalardan.Bullet For My Valentine orjinali kadar olmasa da iyi iş çıkarmış bu coverda.









Lostprophets – Cry Me A River (Orj. Yorumcu: Justin Timberlake): Pop tarihinin en iyi şarkılarından birine yapılmış sağlam bir cover.Her türde söylenebilecek bu parçayı hakkıyla yorumlamayı başarmış Lostprophets.Şiddetle tavsiye edilesi.











Fall Out Boy – Beat It (Orj. Yorumcu: Michael Jackson): Efsane olmuş bir şarkı ve enfes bir yorum daha.Micheal Jackson’un ölümsüz şarkılarından Beat It’i heralde en iyi Fall Out Boy yorumlayabilirdi.Harika kotarılmış şarkıyı dinlerken yerinizde duramıyor,sürekli dans ediyorsunuz.Son derece eğlenceli bir cover olmuş.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder