18 Ağustos 2013 Pazar

KÖŞEYİ DÖNEN YERLİ OYUNCULAR





Türk dizi sektörünün önlenemeyen büyümesi dengeleri allak bullak etmeye devam ediyor.Bu arz-talep artışının sonucu olarak dizi oyuncularının bölüm başına aldıkları rakamlar da muazzam boyutlara ulaştı.Kendilerine adeta servet ödeniyor. İşte o dudak uçuklatan ücretlerden bazıları.


Kıvanç Tatlıtuğ : Beyaz camın en ön plandaki ismi tartışmasız Tatlıtuğ.Bu duruma paralel olarak da aldığı ücret meslektaşlarından fazla.Tatlıtuğ yeni sezonda yayına girecek dönem dizisinden bölüm başına 65.000 tl alacak.

Burak Özçivit : Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu'nu canlandıran Burak Özçivit, yeni sezonda Çalıkuşu'nun dizi versiyonunda yer alacak.Özçivit'in bölüm başına alacağı ücret 40.000 tl.

Fahriye Evcen : Fahriye Evcen de Çalıkuşu ile karşımıza çıkıyor. Bölüm başına alacağı ücret 40.000 tl.

Hazal Kaya : Kazandığı paraya gerçekten üzüldüğüm biri var sırada. Oyunculuk yönü zayıf olan Kaya, fizik ve güzellikten de sınıfta kalmasına rağmen en çok talep edilen oyuncuların başında geliyor. Yeni sezondaki projesinde başrol oynayacak oyuncu bölüm başına 40.000 tl alacak.

Çağatay Ulusoy : The O.C.'den uyarlanan ve yeni sezonda Star Tv'de gösterime girecek "Medcezir" adlı dizide rol alacak Çağatay Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret 30.000 tl.

Serenay Sarıkaya : Çağatay Ulusoy ile aynı dizide rolleri paylaşacak olan Sarıkaya (büyük ihtimalle The O.C.'nin Marissa Cooper'ı olacak) bölüm başına 25.000 tl'ye anlaştı.

Farah Zeynep Abdullah : Kıvanç Tatlutuğ ile aynı dizide rol alacak oyuncu bölüm başına 25.000 tl alacak.

Mehmet Akif Alakurt : Listedeki en alakasız isim kesinlikle Alakurt. Oyunculukla zerre alakası olmayan, yakışıklı da sayılmayacak bu devşirme oyuncuya neden böyle paralar verilir açıklamak çok zor. Sektörün hiçbir şey yapmayarak cebini dolduran isimlerinden.Yeni dizisindeki bölüm başı ücreti 30.000 tl olacak.

Gamze Özçelik : Fatih Sultan Mehmet'in hayatının konu edildiği "Fatih" dizisinde bir cariyeyi canlandıracak Özçelik, bölüm başına 25.000 tl alacak.


Bu isimlerin yanında Mete Horozoğlu, Dağhan Külegeç ve Meryem Uzerli gibi oyuncular da yeni sezonda karşımızda olacak.


Peki bu kadar parayı oyunculara dağıtmaya değer mi ? Bence kesinlikle hayır.Biz bu ünlülere hak ettiklerinden fazla değer verip, onları balon gibi şişirmeye devam ettikçe ceplerinin şişmesine de daha çoookk dudağımız uçuklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder